Skip to main content

Twee broers bundelen krachten

The Bennis Brothers is opgericht door de broers Nando Bennis & Remi Bennis. Beide wisten vanaf jonge leeftijd met vernieuwende concepten succes te boeken. Na een lange tijd zelfstandig gewerkt te hebben bundelen de twee broers krachten.

Nando Bennis won op 14 jarige leeftijd de gouden apenstaart met zijn app TwitQuiz, waarna hij diverse hackathons organiseerde en de kans kreeg te werken voor een breed scala aan bedrijven. Nando is betrokken bij de oprichting van een ticketing systeem voor de culturele sector: WeTicket.

Remi Bennis zette op vroege leeftijd een minecraft server op basis van landschapsdata. Hij kreeg het voor elkaar duizenden kinderen te mobiliseren om heel Nederland na te bouwen in minecraft. Tegenwoordig is Remi actief als hoofd exploitatie voor Science Center GeoFort en als Project Manager voor the Bennis Brothers.

Aangevuld door een gevarieerd team van specialisten

The Bennis Brothers werken met een team van ervaren designers, programmeurs, filmmakers, animatoren, strategen en creatieven. Samen werken we aan de ontwikkeling en realisatie van vernieuwende concepten.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren is flexibiliteit van belang. Wij limiteren onszelf niet aan vaste krachten, maar werken met een zorgvuldig geselecteerd team van specialisten. Voor ieder project brengen we de juiste talenten samen om te zorgen voor het beoogde resultaat.